no spark after high tention coil!!!

ᴛᴇʀʀʏ ᴅᴇᴀɴ /

I have very very low spark coming out of my coil. I have replaced everything condenser etc...but no good spark. Theres great spark leading up to the coil, but after that no . What could be the problem?

Help help help

Tony

Re: no spark after high tention coil!!!

Am I being an ass to ask whether you tried a different coil? Condensors can be bad right off the shelf new

Re: no spark after high tention coil!!!

ᴛᴇʀʀʏ ᴅᴇᴀɴ /

Snord, I tried three of them but have the same problem

Re: no spark after high tention coil!!!

If the cap and lead are good too then youmight try another condensor. Any partial grounds?

Re: no spark after high tention coil!!!

ᴛᴇʀʀʏ ᴅᴇᴀɴ /

this is dean this time

tony has pretty much swapped out the entire electrical system, a few parts more than once. he cleaned his points and timed it and got great spark off the stator, but super super weak spark from the plug wire (no cap/plug) through the hi-ten coil.

do you think the new condenser might be bad too? great spark on it's own, but after putting it through the hi-ten coil (resistance) weak spark, as in maybe leaking through the condenser?

Re: no spark after high tention coil!!!

Well I guess 3 coils can't lie. You might want to buy a handfull of those $7 external condensors for times like these. Consors can fail from a parial short, full short or an open

Re: no spark after high tention coil!!!

ᴛᴇʀʀʏ ᴅᴇᴀɴ /

fixed!!!!!!!!!!!!!! thanks to Brenden mother fucking barrens.

Re: no spark after high tention coil!!!

and how

Re: no spark after high tention coil!!!

Points weren't opening.

« Go to Topics — end of thread

Want to post in this forum? We'd love to have you join the discussion, but first:

Login or Create Account