Re: just got my first moped...but it doesnt run

Ray West /
This single post is part of a larger thread. Start from the top or view this post in context.

that dryer duct thing, is it inside a black rectangular box? if so that is the air filter/air box.

As for the inline fuel filter, go to Wal-mart and go to the lawn and garden section, they have Briggs and Sratton tune up parts and there is one little "kit" that has a length of clear fuel line and an inline filter, they work perfectly.

The piece that broke off of the petcock, don't sweat it too much, there are three positions on a petcock, off-on-reserve, what happens in the on position is that the gas is pulled through the little meatl straw that was sticking up into the tank, the plastic thing on the end is a bit of a filter to stop large particles, you can live without it, when you go to reserve the gas is drawn from the base of the petcock. The point of the reserve is so when you run out of gas on "On" you can flip to reserve and get youar ass to the gas station.

Make sure you don't forget to mix oil with the gas, about 4 onces of oil per gallon of gas is good

This single post is part of a larger thread. Start from the top or view this post in context.
Subject Written By Posted
  just got my first moped...but it doesnt runTopic by: C. Smitt C. Smitt 08/06/04 06:22AM
  Re: just got my first moped...but it doesnt runRe: Robert Fosdick Robert Fosdick 08/06/04 07:08AM
  Re: just got my first moped...but it doesnt runRe: C. Smitt C. Smitt 08/06/04 08:11AM
  Re: just got my first moped...but it doesnt runRe: Robert Fosdick Robert Fosdick 08/06/04 08:28AM
  Re: just got my first moped...but it doesnt runRe: Robert Fosdick Robert Fosdick 08/06/04 09:04AM
  Re: just got my first moped...but it doesnt runRe: C. Smitt C. Smitt 08/07/04 02:08PM
  Re: just got my first moped...but it doesnt runRe: Ray West Ray West 08/07/04 03:56PM
  Re: just got my first moped...but it doesnt runRe: C. Smitt C. Smitt 08/07/04 09:37PM
  Re: just got my first moped...but it doesnt runRe: Ray West Ray West 08/07/04 10:11PM
  Re: just got my first moped...but it doesnt runRe: C. Smitt C. Smitt 08/07/04 11:05PM
  Re:tailightRe: Leon Swarmer Leon Swarmer 08/07/04 11:11PM
  Re:tailightRe: Ray West Ray West 08/08/04 01:20AM
  Re:tailight thanksRe: Leon Swarmer Leon Swarmer 08/08/04 01:26AM
  Re:tailight thanksRe: C. Smitt C. Smitt 08/08/04 01:33AM
  Re:tailight thanksRe: Ray West Ray West 08/08/04 01:48AM
  Re:tailight thanksRe: Keith Hannah Keith Hannah 08/08/04 01:52AM
  Re:tailight thanksRe: C. Smitt C. Smitt 08/09/04 02:33AM
  Re:tailight thanksRe: Ray West Ray West 08/09/04 02:41AM
  Re:tailight thanksRe: Robert Fosdick Robert Fosdick 08/09/04 09:34AM
  Re: just got my first moped...but it doesnt runRe: C. Smitt C. Smitt 08/09/04 11:50AM
  Re: just got my first moped...but it doesnt runRe: Brian F Brian F 08/09/04 01:53PM

Want to post in this forum? We'd love to have you join the discussion, but first:

Login or Create Account