Re: just got my first moped...but it doesnt run

Robert Fosdick /
This single post is part of a larger thread. Start from the top or view this post in context.

DO YOU SEE AN INLINE FILTER ON YOUR LINE OR IS THERE A NUT GOING INTO THE CARB WHERE THE FUEL LINE ENTERS. VERY RARELY ARE THEY IN THE CARB BUT IT IS POSSIBLE

ALOT OF THE OLD ONES JUST RUN A SCREEN IN THE GASTANK AROUD THE PETCOCK. IF YOU WANT TO ADD A FILTER YOUR SELF ,YOU COULD PROBABLY GO TO A DEALER, BUT I DO NOT LIKE DEALERS SO I WOULD GO TO AN AUTO PARTS STORE AND TELL THEM WHAT YOU NEED IT FOR. TRY AND GET A CLEAR ONE SO YOU CAN SEE IT FLOW.

AS FOR THE LINES THEMSELVES I WOULD DO THE SAME. ALOT OF AUTO PARTS STORES SELL IT BY THE FOOT. MAKE SURE YOU BRING IN YOUR OLD ONE TO MATCH IT UP. JUST MAKE SURE THE LINES WILL HANDLE FUEL.

IF FINDING THEM AT AN AUTO PARTS STORE FAILS, I WOULD GO TO A SMALL ENGINE REPAIR SHOP(IF YOU GOT ONE CLOSE) AND AS A LAST RESORT A SUZUKI OR YAMAHA DEALER. I SAY THE DEALER LAST BECAUSE THEY WILL CHARGE THE MOST. AND FOR SMALL STUFF LIKE THIS GIVE YOU POOR QUALITY PRODUCTS.

BUT REMEMBER IT IS CRITICAL TO GET THAT FUEL FLOWING STEADILY THROUGH THAT PETCOCK

KEEP ME UP DATED

This single post is part of a larger thread. Start from the top or view this post in context.
Subject Written By Posted
  just got my first moped...but it doesnt runTopic by: C. Smitt C. Smitt 08/06/04 06:22AM
  Re: just got my first moped...but it doesnt runRe: Robert Fosdick Robert Fosdick 08/06/04 07:08AM
  Re: just got my first moped...but it doesnt runRe: C. Smitt C. Smitt 08/06/04 08:11AM
  Re: just got my first moped...but it doesnt runRe: Robert Fosdick Robert Fosdick 08/06/04 08:28AM
  Re: just got my first moped...but it doesnt runRe: Robert Fosdick Robert Fosdick 08/06/04 09:04AM
  Re: just got my first moped...but it doesnt runRe: C. Smitt C. Smitt 08/07/04 02:08PM
  Re: just got my first moped...but it doesnt runRe: Ray West Ray West 08/07/04 03:56PM
  Re: just got my first moped...but it doesnt runRe: C. Smitt C. Smitt 08/07/04 09:37PM
  Re: just got my first moped...but it doesnt runRe: Ray West Ray West 08/07/04 10:11PM
  Re: just got my first moped...but it doesnt runRe: C. Smitt C. Smitt 08/07/04 11:05PM
  Re:tailightRe: Leon Swarmer Leon Swarmer 08/07/04 11:11PM
  Re:tailightRe: Ray West Ray West 08/08/04 01:20AM
  Re:tailight thanksRe: Leon Swarmer Leon Swarmer 08/08/04 01:26AM
  Re:tailight thanksRe: C. Smitt C. Smitt 08/08/04 01:33AM
  Re:tailight thanksRe: Ray West Ray West 08/08/04 01:48AM
  Re:tailight thanksRe: Keith Hannah Keith Hannah 08/08/04 01:52AM
  Re:tailight thanksRe: C. Smitt C. Smitt 08/09/04 02:33AM
  Re:tailight thanksRe: Ray West Ray West 08/09/04 02:41AM
  Re:tailight thanksRe: Robert Fosdick Robert Fosdick 08/09/04 09:34AM
  Re: just got my first moped...but it doesnt runRe: C. Smitt C. Smitt 08/09/04 11:50AM
  Re: just got my first moped...but it doesnt runRe: Brian F Brian F 08/09/04 01:53PM

Want to post in this forum? We'd love to have you join the discussion, but first:

Login or Create Account