Pap Pap Pap

SteelToad /
This single post is part of a larger thread. Start from the top or view this post in context.

I still don't think I have the carb set right, and I may have another problem. I

could really use some suggestions. 2000 70cc Sprint w/ BiTurbo & 27th sprocket.

Symptoms...

- Oil residue at the end of the BiTurbo, even after a 10 mile ride.

- Idle is a little fast, when I set it down some, it's a guessing game

if it is going to stay running later.

- When I wind it all the way up and then let off the gas, I get a pap-pap-pap from

the exhaust, and it seems like the motor doesnt want to slow down.

- Exhaust smells a little gassy.

- Runs good, But I seem to run out of acceleration at the top end (duh)

This single post is part of a larger thread. Start from the top or view this post in context.
Subject Written By Posted
  Pap Pap PapTopic by: SteelToad SteelToad 04/06/01 02:00PM
  Re: Poppity Pop PopRe: Fred Fred 04/06/01 02:41PM
  Re: Poppity Pop PopRe: SteelToad SteelToad 04/06/01 02:49PM
  Re: Poppity Pop PopRe: Ron Brown Ron Brown 04/06/01 03:57PM
  Re: Poppity Pop PopRe: Reeperette Reeperette 04/06/01 10:03PM
  Re: Poppity Pop PopRe: mike mike 04/06/01 11:04PM
  Re: Poppity Pop PopRe: SteelToad SteelToad 04/07/01 12:22AM
  Re: Poppity Pop PopRe: Fred Fred 04/07/01 01:16AM
  Re: Poppity Pop PopRe: daveb daveb 04/07/01 04:14AM
  Re: Poppity Pop PopRe: SteelToad SteelToad 04/07/01 09:39AM
  Re: Poppity Pop PopRe: SteelToad SteelToad 04/07/01 03:20PM
  Re: Poppity Pop PopRe: Brandon E Brandon E 04/07/01 03:44PM
  Re: Poppity Pop PopRe: Ron Brown Ron Brown 04/07/01 08:02PM
  Re: Poppity Pop PopRe: Fred Fred 04/07/01 10:28PM
  Re: Poppity Pop PopRe: SteelToad SteelToad 04/08/01 09:30AM

Want to post in this forum? We'd love to have you join the discussion, but first:

Login or Create Account