Re: ca electric problem

Gibson Hartwell /
This single post is part of a larger thread. Start from the top or view this post in context.

Thanks much to all for your replies. Jim C. had the best guess. I checked the taillight and sure enough the filament was busted. I hard wired the thing through and checked the spark. It was a brilliant beautiful blue. After running to the auto store and putting another bulb in I noticed the spark was markedly dimmer, but all the same it was still there.

However it still won't run......arrrrg. I must have some sort of a gas problem now. At least I'm over hurdle one. I took the plug out and it was soaked. I've got the carb apart on the work bench right now. Hopefully a thorough cleaning wil take care of this.

Thanks again to all,

Gibson

This single post is part of a larger thread. Start from the top or view this post in context.
Subject Written By Posted
  ciao electric problemTopic by: Gibson Hartwell Gibson Hartwell 03/22/01 01:57PM
  Re: ciao electric problemRe: Reeperette Reeperette 03/22/01 02:08PM
  Re: ciao electric problemRe: Fred Fred 03/22/01 04:31PM
  Re: ciao electric problemRe: Ron Brown Ron Brown 03/22/01 04:38PM
  Re: ciao electric problemRe: Jim C. Jim C. 03/22/01 11:33PM
  Re: ca electric problemRe: gimmejimmie gimmejimmie 03/23/01 10:58AM
  Re: ca electric problemRe: Gibson Hartwell Gibson Hartwell 03/25/01 10:07AM
  Re: ca electric problemRe: Jim C Jim C 03/26/01 09:54PM
  Re: ca electric problemRe: gimmejimmie gimmejimmie 03/26/01 10:08PM
  Re: ca electric problemRe: Jim C. Jim C. 03/28/01 12:10AM

Want to post in this forum? We'd love to have you join the discussion, but first:

Login or Create Account