Peugeot 103

Rylan Vonesh /
This single post is part of a larger thread. Start from the top or view this post in context.

Hello, I just purchased a clean peugoet 103 a couple weeks ago and the bike ran really good when I first bought it. 2 days after I bought it I went to ride it and it started and then randomly died on me mid ride and I’ve been having trouble ever since trying to get it back up and running. I replaced the carb with a dellorto 15.15 and got a polini intake to match the stock port. Went to start the bike up and still no luck. Checked the spark and saw that it wasn’t getting a continuous solid spark it would just flash for a second then go off. I cleaned the points and reset the timing on it and still had no spark. Ended up going and getting a new spark plug even though the other one looked fine. Hooked it up and boom the bike has great spark now but still no luck with the bike starting. Checked compression and compression is above 103. I even fed fuel into the carburetor because I thought it could’ve been a fuel issue but that didn’t work either. I’m getting very frustrated with this thing because everything on the bike such as the horn and light work as I try to start the bike but the bike won’t start. I don’t know what else it could be. Any help is greatly appreciated. Picture below is my bike. Thanks

AAAD97C2-147B-48F7-8AC0-D0EC2895D60F.jpeg
This single post is part of a larger thread. Start from the top or view this post in context.

Want to post in this forum? We'd love to have you join the discussion, but first:

Login or Create Account