Re: Official Bug Report Thread

Christopher Wells /

Simon King Wrote:

-------------------------------------------------------

> Has this been going on for a long time? Can you

> test it some more and see if it's still happening?

> I ask, because I just changed some things with

> session storage that should have logged everyone

> out temporarily, but now things should be back to

> normal.

Back to normal. Thank you!

Re: Official Bug Report Thread

What's supposed to happen when a post is moved?

The "killswitch problem" post in the performance forum was moved to repair (awesome). It still shows up in the peformance forum and there's a little arrow icon by it (presumably to indicate it was moved), but if you click on the post, it just reloads the performance tuning forum. Should this redirect to the post's new location, or should it load the post with a message like, "This was moved to the repair forum," or is reloading the original forum what it's supposed to do?

The original post in PT: https://www.mopedarmy.com/forums/read.php?7,2690159

Re: Official Bug Report Thread

It should redirect you to the new location of the post, which is what it does when I click the link you posted. Can anyone else share if this is working properly for them or not? I am working on the forum right now, so maybe I temporarily introduced a bug.

Re: Official Bug Report Thread

John Joedicke /

May have been asked already, but when is the search feature going to be up and running again.

Re: Official Bug Report Thread

Hmm, it seems to be working now, or at least it takes me to a message with a link to the new location.

Re: Official Bug Report Thread

Search will return soon, possibly tomorrow.

Re: Official Bug Report Thread

Downhill Harvey (OFMC) /

Yeeeeeeeeessssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Official Bug Report Thread

I can't upload a picture of my pug to my profile. tired file sizes from 1.5mb down to 300kb. any ideas?

Re: Official Bug Report Thread

This may be related to the issue and bug fix detailed on the homepage. I would try clearing your cache (see homepage for instructions link) and then refreshing the page. It is possible that the upload worked, but it is still showing you the cached copy of your older image. Once you clear your cache this will not happen again.

Re: Official Bug Report Thread

Sorry to get your hopes up too high. I looked into the forum search for a while today and concluded that it's still too slow and causes performance issues with the whole site. I am investigating an alternative, but it will not be live by today. This is however at the top of my todo list.

Re: Official Bug Report Thread

Suggestion: It might be nice to be able to use some HTML character codes in posts like °

Re: Official Bug Password revision fails

fallout Survivor /

Password resetting in profile seems to fail.. I can only sign on by resetting through email reset password.

Re: Official Bug Password revision fails

I just tested it and was able to change my password via the normal profile editing. What is happening? Can you try again?

Re: Official Bug Report Thread

Dick Tortuga /

Okay, when I re-signed in after the change, I entered my "real" name instead of my screen name. How can I change back to my previously-used name: "Dick Tortuga"? Everything else in profile seems to be working fine...

Re: Official Bug Report Thread

Dick Tortuga /

Ahhhh... as seen by my log-in.... I finally got it to take. Probably my error, but no action required. Thanks...

Re: Official Bug Report Thread

I am closing this thread and making a new one to better focus on new issues.

« Go to Topic — end of thread
Sorry, you can't reply to this topic. It has been closed.