RE: moped starting problems..

Fred /
This single post is part of a larger thread. Start from the top or view this post in context.

If you've got spark at the plug, it shouldn't be the condenser... you say you put dielectric grease on the spark plug 'tip'... you mean where the plug lead and cap go on right?.... You say you cleaned the carb real good, does that mean you removed the float bowl and removed the pilot jet and the main jet (both brass) and held them up to the light to see if they are clear?... if not you have to do that... To see if a clogged carburetor jet is the problem, get the moped ready to start and squirt some gas directly into the carb and try to start it and ride... if it starts and goes about 50 feet and dies, then you have a clogged carb jet.... clean them.... let us know what works.

This single post is part of a larger thread. Start from the top or view this post in context.
Subject Written By Posted
  moped starting problems..Topic by: Michael Michael 08/11/00 11:10PM
  RE: moped starting problems..Re: Fred Fred 08/12/00 04:12AM
  RE: moped starting problems..Re: Michael Michael 08/12/00 03:31PM
  RE: moped starting problems..Re: Fred Fred 08/12/00 07:59PM
  RE: moped starting problems..Re: Ivo Ivo 08/12/00 10:32PM
  RE: moped starting problems..Re: Michael Michael 08/13/00 03:43AM
  RE: moped starting problems..Re: Fred Fred 08/13/00 05:23AM
  RE: moped starting problems..Re: Ivo Ivo 08/13/00 01:04PM

Want to post in this forum? We'd love to have you join the discussion, but first:

Login or Create Account