Re: Putting the head back on and I'm LOST - help?

RogNC /
This single post is part of a larger thread. Start from the top or view this post in context.

Don, there should be a mark (0) or (I) on both gears the chain shouldnt matter, well not in my experience, BUT the marks only line up once at TDC,, in other words once the motor spins over the marks wont line up again...sorry you messed up the valves I bet their 40 bucks apiece or so, the seals should be ok unless you wallowed out the guides, oh it may run 1 tooth off but it would be really slow and heat up almost immediatly I had that happen on a B&S 5hp and it glowed red in about a minute (spooky) good thing it was experimental........Rog

This single post is part of a larger thread. Start from the top or view this post in context.
Subject Written By Posted
  Putting the head back on and I'm LOST - help?Topic by: Don Don 01/04/02 06:58PM
  Re: Putting the head back on and I'm LOST - help?Re: Ron Brown Ron Brown 01/04/02 07:45PM
  Re: Putting the head back on and I'm LOST - help?Re: Don Don 01/04/02 07:51PM
  Re: Putting the head back on and I'm LOST - help?Re: Don Don 01/04/02 08:59PM
  DOH !Re: Fred Fred 01/04/02 10:59PM
  Re: Putting the head back on and I'm LOST - help?Re: RogNC RogNC 01/04/02 09:59PM
  Re: DOH !Re: Don Don 01/05/02 09:24AM
  Re: DOH !Re: Ron Brown Ron Brown 01/05/02 11:03AM
  Re: DOH !Re: Don Don 01/05/02 05:38PM
  Re: DOH !Re: Jamie Jamie 01/06/02 03:08AM
  Re: DOH !Re: Don Don 01/06/02 11:32AM

Want to post in this forum? We'd love to have you join the discussion, but first:

Login or Create Account