NO! DAMN PLUGS AGAIN! AAHH!

Timmo! /
This single post is part of a larger thread. Start from the top or view this post in context.

it doesnt have points, i think its CDI. But guess wut? i went and got those NGK plugs, and the plug still seems to be the problem. I once it starts to ping and pop, a new plug always does the trick. I even took the "bad" plug out and tested the sprk compared to a brand new one, and the both seem to give off a strong spark! but the bike just wont run on a plugg that is more than about 3 days old. There has to be a reason for this.

This single post is part of a larger thread. Start from the top or view this post in context.
Subject Written By Posted
  blee, Mb5 still messy, sorta?Topic by: Timmo Timmo 12/13/01 02:56PM
  Re: blee, Mb5 still messy, sorta?Re: Steve Steve 12/13/01 03:14PM
  Re: blee, Mb5 still messy, sorta?Re: Timmo! Timmo! 12/13/01 04:22PM
  Re: blee, Mb5 still messy, sorta?Re: miguel miguel 12/13/01 05:15PM
  Re: blee, Mb5 still messy, sorta?Re: Timmo! Timmo! 12/13/01 06:25PM
  Timing ?Re: Reeperette Reeperette 12/13/01 07:10PM
  NO! DAMN PLUGS AGAIN! AAHH!Re: Timmo! Timmo! 12/13/01 08:01PM
  low compRe: Fred Fred 12/14/01 12:42AM
  Re: low compRe: mike hartel mike hartel 12/14/01 11:35AM
  Re: low compRe: Reeperette Reeperette 12/14/01 12:08PM
  Re: low compRe: Timmo! Timmo! 12/14/01 05:00PM
  Re: low compRe: don-ohio don-ohio 12/14/01 05:15PM

Want to post in this forum? We'd love to have you join the discussion, but first:

Login or Create Account