blee, Mb5 still messy, sorta?

Timmo /
This single post is part of a larger thread. Start from the top or view this post in context.

In my last posts i was saying that my MB5 sputters sumtimes, and i think its due to the compression or the plugs. Well, i put a new NGK plug in it, and last night, when i first started it, it sputtered really bad whe i revved it. I let it sit and idle for about 5 minutes, and it stil did it, but after reving it, and finally putting it into gear and hitting the gas, it stopped. I dont know if its cuz it wasnt warm ed up or what, but it only does this every so often when you first start it, and sometimes it will go away. I dunno why Ms. Mary..... I dropped the baby. murp.

This single post is part of a larger thread. Start from the top or view this post in context.
Subject Written By Posted
  blee, Mb5 still messy, sorta?Topic by: Timmo Timmo 12/13/01 02:56PM
  Re: blee, Mb5 still messy, sorta?Re: Steve Steve 12/13/01 03:14PM
  Re: blee, Mb5 still messy, sorta?Re: Timmo! Timmo! 12/13/01 04:22PM
  Re: blee, Mb5 still messy, sorta?Re: miguel miguel 12/13/01 05:15PM
  Re: blee, Mb5 still messy, sorta?Re: Timmo! Timmo! 12/13/01 06:25PM
  Timing ?Re: Reeperette Reeperette 12/13/01 07:10PM
  NO! DAMN PLUGS AGAIN! AAHH!Re: Timmo! Timmo! 12/13/01 08:01PM
  low compRe: Fred Fred 12/14/01 12:42AM
  Re: low compRe: mike hartel mike hartel 12/14/01 11:35AM
  Re: low compRe: Reeperette Reeperette 12/14/01 12:08PM
  Re: low compRe: Timmo! Timmo! 12/14/01 05:00PM
  Re: low compRe: don-ohio don-ohio 12/14/01 05:15PM

Want to post in this forum? We'd love to have you join the discussion, but first:

Login or Create Account