Re: Help !! Spree wont run right

Fred /
This single post is part of a larger thread. Start from the top or view this post in context.

Just for reference... the Spree has a double sheave (pulley) belt drive just like a snowmobile.

I think its fuel related.. mostly because he said the problem happens most when its cold, and gets better as it gets warmer.. which is about the opposite of what happens when a CDI is going bad.

Maybe the vacuum operated petcock isn't operating correctly from a leaky diaphram or hose?

If it goes 35mph it is all in pretty good mechanical shape.

This single post is part of a larger thread. Start from the top or view this post in context.
Subject Written By Posted
  Help !! Spree wont run rightTopic by: Dave in Naples Dave in Naples 06/04/01 08:50AM
  Re: Help !! Spree wont run rightRe: Chris Robertson Chris Robertson 06/04/01 11:30AM
  Re: Help !! Spree wont run rightRe: Ron Brown Ron Brown 06/04/01 11:55AM
  Re: Help !! Spree wont run rightRe: Ron Brown Ron Brown 06/04/01 11:58AM
  Re: Help !! Spree wont run rightRe: Chris Robertson Chris Robertson 06/04/01 12:24PM
  Re: Help !! Spree wont run rightRe: Fred Fred 06/04/01 01:17PM
  Re: Help !! Spree wont run rightRe: Reeperette Reeperette 06/04/01 02:16PM
  Re: Help !! Spree wont run rightRe: don-ohio don-ohio 06/04/01 04:39PM
  Re: Help !! Spree wont run rightRe: Michael Michael 06/04/01 08:41PM
  Re: Help !! Spree wont run rightRe: don-ohio don-ohio 06/05/01 12:21PM
  Re: Help !! Spree wont run rightRe: Ron Brown Ron Brown 06/05/01 04:00PM
  Re: Help !! Spree wont run rightRe: don-ohio don-ohio 06/05/01 04:55PM

Want to post in this forum? We'd love to have you join the discussion, but first:

Login or Create Account